CyberGhost VPN

CyberGhost VPN a fost înființat în 2011 în București, România, dar în prezent dețin de asemenea un birou în Germania, unde se realizează cea mai mare parte a procesului de dezvoltare software. Serviciul VPN are în prezent peste 30 de milioane de utilizatori din întreaga lume și a devenit unul dintre cele mai bune servicii VPN din ultimii ani. Rețeaua de servere a companiei este extinsă și are în prezent peste 7000 de servere în 90 de țări și 112 locații. CyberGhost VPN nu păstrează niciun fel de date de înregistrare de la clienții săi, iar datele sunt securizate prin utilizarea metodei de criptare în bloc 256-AES.

CyberGhost VPN este o soluție ideală pentru acasă și pentru întreprinderile mici, deoarece șapte dispozitive pot fi protejate cu un singur abonament. De asemenea, aplicația funcționează foarte bine cu servicii de streaming precum Netflix. Toți utilizatorii noi beneficiază de o garanție de rambursare a banilor de 14-45 de zile, în funcție de durata abonamentului, astfel încât, în cazul în care nu sunteți mulțumit, aveți dreptul de a anula abonamentul și de a obține o rambursare completă.


Puncte forte

➕ Peste 7000 de servere în 90 de țări

➕ Instalare pe șapte dispozitive cu un singur abonament

➕ Garanție de rambursare a banilor de maxim 45 de zile

➕ Funcții de streaming încorporate

➕ Adblocker și protecție împotriva programelor malware

➕ Fără înregistrare a datelor de client

➕ Conexiuni rapide

➕ Fără reclame

➕ Preț accesibil

Puncte slabe

➖ Este posibil ca limba dumneavoastră maternă să nu fie disponibilă (încă)


⬍ Opțiuni de plată

Vă puteți abona la CyberGhost VPN folosind carduri de debit și de credit, portofelul PayPal și BitCoin. Cardurile de credit acceptate sunt American Express, Master Card și Visa. Din păcate, nu vă puteți abona deocamdată prin intermediul serviciilor bancare online tradiționale.

Comandă CyberGhost VPN

⬍ Caracteristici CyberGhost VPN


Criptare AES pe 256 de biți

Accesul la internet este protejat de criptarea AES pe 256 de biți, care necesită zeci de ani pentru a fi spartă. Prin urmare, parola, numărul contului bancar și alte informații personale vor fi întotdeauna în siguranță în fața hackerilor.

Comutator automat Kill Switch

Comutatorul automat vă deconectează dispozitivul de la internet în cazul în care VPN-ul nu mai funcționează din diverse motive. În acest fel, adresa IP personală va rămâne întotdeauna ascunsă.

Fără înregistrare a datelor

CyberGhost VPN nu păstrează datele de înregistrare și nu consemnează informații despre site-urile pe care navighează clienții săi sau despre fișierele pe care le descarcă. Prin urmare, datele nu pot fi dezvăluite autorităților publice sau altor entități, deoarece acestea pur și simplu nu există.

Adblocker

Reclamele pot fi foarte enervante, dar vestea bună este că CyberGhost VPN le blochează în mod automat. Aceasta este o caracteristică foarte utilă, în special pentru dispozitivele mobile.

Vă protejează toate dispozitivele

Poți proteja până la șapte dispozitive în același timp cu un singur abonament. Pe lângă computerul dumneavoastră, vă puteți proteja telefonul și tableta, printre alte dispozitive.

Protocoale acceptate

CyberGhost VPN utilizează protocoalele OpenVPN, L2TP / IPSec și PPTP.

Blocarea conținutului rău intenționat

CyberGhost blochează accesul la site-urile al căror conținut este clasificat ca fiind rău intenționat. Programul integrat de detectare a programelor malware al aplicației verifică adresa URL a site-ului pe care îl accesați și blochează accesul la site în cazul în care acesta conține elemente dăunătoare, cum ar fi programe malware.

Peste 7000 de servere în 90 de țări

O gamă cuprinzătoare de servere asigură o redare fără probleme a conexiunilor. Un număr mare de locații facilitează eludarea restricțiilor specifice fiecărei țări folosite de către site-urile web.

Torrent anonim

Aplicația dispune de o funcție încorporată de Torrent anonim. Această funcție permite descărcarea torrentelor în mod 100 % sigur și anonim. Iar fișierele pe care le descărcați nu pot fi urmărite până la dumneavoastră.

Blocarea a site-urilor

Conținutul multor site-uri și servicii de streaming este restricționat sau complet blocat pentru străini. CyberGhost VPN are o funcție încorporată care vă permite să accesați conținutul și serviciile de streaming geoblocate direct prin intermediul aplicației, printr-o simplă apăsare de buton.

Comandă CyberGhost VPN

⬍ Streaming CyberGhost VPN

CyberGhost VPN funcționează excelent cu o varietate de servicii de streaming. Aplicația dispune de o funcție integrată de deblocare a streamingului, prin intermediul căreia puteți găsi direct cele mai bune servere și locații pentru cele mai populare servicii de streaming. Lista de Streaming încorporată de CyberGhost include aproape toate serviciile de streaming cunoscute, precum și canalele de televiziune străine. De asemenea, puteți personaliza lista și adăuga propriile dumneavoastră canale de televiziune online.

Comandă CyberGhost VPN

⬍ Servere și locații

CyberGhost dispune în prezent de peste 7000 de servere în 90 de țări diferite. Serverele se află în Europa, Asia, Africa și Oceania. Prin urmare, numărul de servere este foarte extins, iar CyberGhost își mărește în mod constant portofoliul de servere pentru a oferi clienților săi cea mai bună experiență de utilizare și conexiuni rapide.

Locațiile actuale ale serverelor

Albania, Argentina, Argentina, Austria, Australia, Bosnia și Herțegovina, Belgia, Bulgaria, Brazilia, Belarus, Rusia, Canada, Elveția, Chile, Columbia, Costa Rica, Cipru, Republica Cehă, Germania, Danemarca, Estonia, Spania, Finlanda, Franța , Grecia, Hong Kong, Croația, Ungaria, Indonezia, Israel, India, Islanda, Italia, Japonia, Kenya, Coreea de Sud, Lituania, Luxemburg, Letonia, Moldova, Macedonia, Malaiezia, Olanda, Norvegia, Noua Zeelandă, Pakistan, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Suedia, Singapore, Slovenia, Slovacia, Thailanda, Taiwan, Ucraina, Statele Unite, Vietnam, Africa de Sud.

Comandă CyberGhost VPN

⬍ Compatibilitate

La fel ca multe alte aplicații VPN, CyberGhost VPN este compatibil cu toate dispozitivele și sistemele de operare majore. Poate fi instalată pe majoritatea dispozitivelor Windows, Mac OS, iOS, Android, Linux, Chrome OS și Raspberry Pi. Versiunea sa mobilă este una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Android și iPhone. Pe lângă computere, telefoane și tablete, poate fi instalat și pe majoritatea routerelor.

Dispozitive și platforme

 • Android
 • Windows
 • Mac, iPad, iPhone
 • Linux
 • Chrome


Limbi

 • Engleză
 • Germană
 • Franceză
 • Italiană
 • Poloneză
 • Română
 • Rusă
 • Spaniolă


Comandă CyberGhost VPN

⬍ Servicii de asistență pentru clienți și instrucțiuni

Serviciul de asistență clienți CyberGhost poate fi contactat prin chat live pe prin intermediul site-ului. Site-ul are, de asemenea, o secțiune de ajutor foarte cuprinzătoare, care include instrucțiuni de instalare detaliate pentru fiecare dispozitiv și sistem de operare acceptat.

Secțiunea de întrebări adresate frecvent este, de asemenea, foarte extinsă și oferă răspunsuri la aproape tot ceea ce are legătură cu aplicația.

Comandă CyberGhost VPN

Experiențele și rezumat în ceea ce privește CyberGhost VPN

Am testat CyberGhost VPN în întregime înainte de a decide să o includem în lista noastră de aplicații VPN recomandate. Experiența a fost, de fapt, atât de plăcută încât merită cu siguranță recomandarea noastră!

Nu putem identifica un aspect negativ atunci când vine vorba de CyberGhost. Conexiunile sunt excelente, securitatea este de top și dispune de o gamă largă de funcții, cum ar fi blocante a reclamelor, a programelor malware și a conținutului rău intenționat, precum și acces facil la platformele de streaming cu ajutorul funcției Unblock Streaming.

Un abonament vă permite să instalați aplicația pe șapte dispozitive diferite, ceea ce o face perfectă pentru familii și grupuri de prieteni. Aplicația beneficiază, de asemenea, de un preț foarte accesibil.

CyberGhost-VPN

✓ Un VPN accesibil!
✓ Excelent pentru dispozitive mobile

Vezi oferta! Vezi oferta!