NordVPN

NordVPN este câștigătorul testului nostru VPN!

NordVPN a fost evaluat ca fiind cel mai bun serviciu VPN. Aceștia au fuzionat cu echipa Surfshark VPN, astfel încât au ajuns acum cea mai bună echipă globală care oferă servicii VPN.

Criptați-vă datele și protejați-vă intimitatea cu cel mai bun VPN care are cea mai mare viteză de conectare și protejează șase dintre dispozitivele alese de dumneavoastră cu un singur abonament.


Obțineți cel mai bun VPN de pe piață!

Încercați NordVPN timp de 30 de zile cu o garanție de returnare a banilor.
NordVPN logo

Comandă NordVPN


Pe lângă confidențialitate și securitate, NordVPN vă permite să urmăriți canale TV gratuite și servicii de streaming din întreaga lume. Ca să menționăm doar câteva sporturi care sunt la îndemână datorită acestui serviciu: Formula 1, MotoGP, Champions League, NHL, NFL, Diamond League


Ovako NordVPN štiti vaše podatke na mreži

cum functioneaza vpn-ul

Protejați-vă intimitatea acum


Pro și contra

➕ Cel mai rapid VPN de pe piață

➕ Securitate excelentă, cu mai multe niveluri de securitate a datelor

➕ Serviciu de asistență pentru clienți 24/7

➕ Raport preț/calitate excelent

➕ Garanție de 30 de zile de returnare a banilor

➕ Acceptă toate dispozitivele, platformele și browserele

➖ Nu este cel mai puțin costisitor VPN de pe piață


Obțineți cel mai bun VPN de pe piață!

Încercați NordVPN timp de 30 de zile cu o garanție de returnare a banilor.
NordVPN logo

Comandă NordVPN

⬍ NordVPN și echipa de dezvoltare

Echipa NordVPN este, fără îndoială, una dintre cele mai bune din lume în prezent, după ce a fuzionat cu echipa Surfshark VPN (un serviciu pe care l-am recomandat anterior ca fiind opțiunea noastră numărul unu). Fuziunea acestor două servicii de top va crește deja în mod semnificativ profilul, calitatea serviciilor, expertiza și puterea de piață a NordVPN.

În urma fuziunii acestor doi giganți care luptă pentru o mai bună securitate și confidențialitate pe internet, NordVPN a devenit o putere a securității personale care, în prezent, se luptă pentru a găsi un concurent.

Pentru aceștia, internetul și libertatea de exprimare reprezintă valori fundamentale, iar compania își investește profiturile în proiecte care se concentrează pe menținerea și extinderea drepturilor digitale ale persoanelor. De exemplu, țintele lor de investiții sunt combaterea cenzurii și a excesului guvernamental în zonele de criză în care libertatea presei este restricționată, iar ei și-au donat în mod gratuit aplicațiile pentru a fi folosite în astfel de scopuri. De asemenea, compania face parte dintr-o organizație numită VPN Trust Initiative (VTI), care împărtășește informații despre importanța securității cibernetice și monitorizează standardele de calitate din industria VPN.

NordVPN deține una dintre cele mai extinse rețele de servere VPN din lume, cu peste 5400 de servere în 60 de țări din întreaga lume. Compania este înregistrată în Panama, ceea ce permite serviciului să mențină anonimatul și securitatea utilizatorilor săi cu criptare pe 2048 de biți, fără înregistrări ale datelor și fără divulgare a acestora, inclusiv în cazul în care autoritățile o cer.

Pentru a-și îmbunătăți securitatea, au creat, de asemenea, un program de recompensare a defecțiunilor care permite utilizatorilor NordVPN să caute în mod deliberat vulnerabilități de securitate în aplicația sa pentru compensații. De asemenea, cercetătorii independenți auditează amănunțit furnizorul de servicii pe baza promisiunilor sale, încercând să îi spargă securitatea prin toate mijloacele posibile pentru a dovedi securitatea sa. Acest tip de audit de securitate a devenit între timp un standard al industriei.

NordVPN este perfect pentru a vă securiza propriul trafic de date, navigarea pe internet, streaming-ul și descărcarea de fișiere mari, deoarece vitezele sale de conectare au fost testate ca fiind cele mai bune de pe piață. Un singur abonament vă permite să protejați 6 dispozitive diferite, iar serviciul oferă o garanție de 30 de zile de returnare a banilor pentru toți utilizatorii noi. Analizând funcționalitatea actuală, nivelul de securitate, caracteristicile și experiența utilizatorului, am ajuns la concluzia că Surfshark VPN a fost detronat.


Obțineți cel mai bun VPN de pe piață!

Încercați NordVPN timp de 30 de zile cu o garanție de returnare a banilor.
NordVPN logo

Comandă NordVPN

⬍ Serverele NordVPN din întreaga lume

În luna martie a anului 2022, NordVPN a anunțat că menține peste 5400 de servere în 60 de țări. NordVPN este cunoscută ca fiind cea mai rapidă aplicație VPN de pe piață, lucru constatat într-o comparație realizată de institutul de securitate independent AV-TEST. Vitezele de conectare sunt îmbunătățite și mai mult de propriul protocol NordLynx. De asemenea, serverele nu au limitări ale lățimii de bandă, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de viteze de top la capacitate maximă. Majoritatea serverelor se află în America și Europa, ceea ce este comun tuturor furnizorilor de VPN, deoarece aceste continente au, în general, o infrastructură de internet mai bună.

Numărul mare de servere este impresionant, mai ales că toate sunt servere solide, fizice, și nu virtuale. Multe dintre acestea sunt concepute pentru a ocoli firewall-urile guvernamentale și detectoarele de conexiuni VPN, pe care unele țări le folosesc pentru a restricționa și monitoriza accesul la internet. NordVPN oferă, de asemenea, servere de conectare obscure din exterior, situate în Statele Unite, Marea Britanie, Germania și Suedia, de exemplu. NordVPN operează, de asemenea, în țări cu restricții foarte stricte privind internetul, cum ar fi Hong Kong, Turcia și Emiratele Arabe Unite.

Serverele NordVPN în funcție de țară:

Europa: Albania, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța (2 orașe), Germania (2 orașe), Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Spania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveția, Ucraina, Regatul Unit.

America de Sud și de Nord: Argentina, Brazilia, Canada (3 orașe), Chile, Costa Rica, Mexic, Statele Unite (15 orașe).

Africa și Orientul Mijlociu: Israel, Africa de Sud, Turcia, Emiratele Arabe Unite.

Asia și Oceania: Australia (5 orașe), Hong Kong, Coreea de Sud, India, Indonezia, Japonia, Malaiezia, Noua Zeelandă, Singapore, Taiwan, Thailanda, Vietnam.


Obțineți cel mai bun VPN de pe piață!

Încercați NordVPN timp de 30 de zile cu o garanție de returnare a banilor.
NordVPN logo

Comandă NordVPN

⬍ Caracteristici NordVPN

Fiind un serviciu VPN de ultimă generație, NordVPN oferă o gamă variată de caracteristici și protocoale care fac ca utilizarea conexiunilor de rețea să fie sigură și plăcută. Toate caracteristicile sunt disponibile pentru client imediat după instalare și sunt ușor de personalizat datorită unei interfețe intuitive și ușor de utilizat.

Aplicația în sine poate fi instalată cu câteva click-uri de mouse, iar conexiunea VPN poate fi setată să se conecteze automat la pornirea sistemului de operare și a aplicației, astfel încât nici măcar nu trebuie să vă deranjați să stabiliți conexiunea în mod manual. Următoarele caracteristici asigură securitatea datelor dumneavoastră personale și stabilitatea conexiunilor VPN:

Criptare de a doua generație:

În total, NordVPN utilizează simultan trei protocoale de criptare.

 • IKEv2/IPsec (Internet Key Exchange / Internet Protocol Security): NordVPN utilizează cea mai recentă versiune a protocolului de schimb de chei, ai cărui algoritmi nu pot fi sparți nici măcar de super-computere. În plus, se utilizează tehnologia NGE (Next Generation Encryption).
 • OpenVPN este un protocol de securitate open-source pe care comunitatea online îl dezvoltă în mod constant pentru a fi mai sigur. OpenVPN asigură navigarea pe internet, accesarea jocurilor online și transmisiunilor de streaming, toate acestea în mod sigur. NordVPN utilizează algoritmi de criptare AES-256-GCM cu o cheie DH de 4096 de biți pe care chiar și armatele le folosesc pentru a-și proteja securitatea.
 • NordLynx este un protocol de securitate dezvoltat de NordVPN pe baza protocolului Wireguard®, care este o versiune mai bună decât la originile sale. Spre deosebire de Wireguard®, NordLynx garantează confidențialitatea datorită sistemului său de schimbare a adreselor și nu lasă urme de date pe serverul VPN. Ca urmare, NordVPN ajunge, de asemenea, la o conexiune la server semnificativ mai rapidă decât concurenții săi.


Număr dispozitive: Instalați NordVPN și securizați un total de șase dispozitive cu un singur abonament.

Dispozitive, browsere și platforme acceptate: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox, Edge, AndroidTV, Firestick, Xbox, Playstation, Switch, Rasberry Pi, Chromebook, Chromecast și Kindle Fire.

Servere: Peste 5400 de servere în 60 de țări (din martie 2022), plus servere dedicate pentru o securitate sporită.

Fără înregistrare a datelor: NordVPN nu colectează date de înregistrare de la conexiunea VPN și nu transmite datele către nicio terță parte, guvern sau autoritate.

Utilizarea anonimă a torrentelor: Conexiunea criptată și securizată a NordVPN vă asigură că puteți utiliza, de exemplu, conexiuni torrent complet anonime și în secret față de ISP-ul dumneavoastră.

Protecție cibernetică și protecție împotriva amenințărilor: Această funcție previne amenințările de rețea înainte ca acestea să vă afecteze dispozitivul și face ca accesul la rețea să fie mai sigur, pe lângă protocoalele de criptare. Poate detecta malware în fișiere, site-uri rău intenționate și poate bloca aplicații și reclame. Puteți utiliza această funcție și atunci când conexiunea VPN nu este activată.

Double VPN: Dacă conexiunea la un singur server VPN securizat nu vi se pare suficient de sigură, dublați-o cu funcția Double VPN și înlănțuiți-vă în spatele a două servere VPN în același timp! O funcție foarte recomandată pentru o securitate extremă a rețelei, găsită printre serverele speciale ale aplicației.

Funcție Kill Switch: O funcție suplimentară de securitate care deconectează conexiunea la internet în situațiile în care conexiunea VPN cu serverul este deconectată dintr-un motiv sau altul. Acest lucru vă va asigura că nu vă dezvăluiți informațiile online în nicio circumstanță.

Split Tunneling: Activează conexiunea VPN specifică pentru fiecare aplicație în parte, ceea ce înseamnă că puteți alege de pe dispozitivul dvs. ce aplicații își ghidează datele prin serverul VPN.

Dark Web Monitor: Monitorizează răspândirea informațiilor dumneavoastră personale cu adresa dumneavoastră de e-mail în deep web. Oferă o alertă în cazul în care sunt detectate informații personale.

Protecție împotriva scurgerilor DNS: Vă permite să efectuați un test de scurgere DNS pentru a determina dacă conexiunea dumneavoastră de rețea este sigură și privată.

Onion Over VPN: Pentru utilizatorii browser-ului Tor, NordVPN oferă protecție suplimentară compatibilă cu rețeaua Onion. Poate fi activată prin simpla apăsare a unui buton, nu necesită alte setări.

Suport pentru streaming și SmartPlay: NordVPN este optimizat pentru a fi cât mai rapid posibil, ceea ce îl face cea mai bună alegere pentru streaming online. SmartPlay este o funcție DNS inteligentă care permite utilizatorului să schimbe serverul DNS în timp ce vizualizează conținut blocat.

Adresă IP permanentă: Atunci când se stabilește o conexiune VPN la un server, aceasta schimbă adresa IP vizibilă. Adresa IP permanentă este o caracteristică utilă, de exemplu, în comunitățile de lucru care lucrează cu informații sau sisteme sensibile care necesită o conexiune VPN. Cu opțiunea de adresă IP permanentă, nu trebuie să permiteți în mod individual fiecare adresă care vine prin conexiunea VPN.

Autentificare cu doi factori: Autentificarea cu doi factori adaugă o etapă suplimentară la conectare, care oferă o securitate considerabilă, de exemplu, împotriva încercărilor de piraterie informatică realizate cu generatoare automate de parole.


Obțineți cel mai bun VPN de pe piață!

Încercați NordVPN timp de 30 de zile cu o garanție de returnare a banilor.
NordVPN logo

Comandă NordVPN

⬍ Compatibilitatea cu dispozitivele și platformele NordVPN

NordVPN este compatibil cu cele mai cunoscute computere, smartphone-uri, tablete, sisteme de operare, browsere, televizoare și console de jocuri. Compatibilitatea include, de asemenea, telecomenzi și playere media. Consultați lista completă de mai jos.

Dispozitive: Google Chromebook, Rasberry Pi

Sisteme de operare: Windows, Android, MacOS, iOS, Linux

Browsere: Chrome, Firefox, Edge

Aplicații: AndroidTV, AppleTV

Playere media: Firestick, Google Chromecast

Console de jocuri: Xbox, PlayStation, Nintendo Switch


Obțineți cel mai bun VPN de pe piață!

Încercați NordVPN timp de 30 de zile cu o garanție de returnare a banilor.
NordVPN logo

Comandă NordVPN

⬍ Opțiuni de plată

NordVPN poate fi achiziționat folosind carduri de plată, servicii de plată sau criptomonede. În cazul cardurilor de credit, plata poate fi efectuată cu Visa, MasterCard, American Express, Discover Card sau chiar cu un card preplătit. Amazon Pay, Google Pay, Sofort și iTunes sunt disponibile ca opțiuni pentru serviciile de plată. Din păcate, plata nu poate fi efectuată de la băncile online naționale. Au existat mai multe opțiuni de plată în criptomonede, dar astăzi sunt preferate Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și Ripple (XRP).

Carduri de credit / debit:

 • VISA
 • MasterCard
 • American Express
 • Discover Card
 • Prepaid Card


Servicii de plată / portofele online:

 • Amazon Pay
 • Google Pay
 • Sofort
 • iTunes


Criptomonede:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)

Obțineți cel mai bun VPN de pe piață!

Încercați NordVPN timp de 30 de zile cu o garanție de returnare a banilor.
NordVPN logo

Comandă NordVPN

⬍ Serviciu de asistență pentru clienți NordVPN

Site-ul web al NordVPN este disponibil în mai multe limbi, inclusiv propriul blog al acestora. Din păcate, secțiunile de ajutor, centrul de asistență și întrebări adresate frecvent sunt disponibile în prezent doar în limba engleză. Puteți contacta serviciul clienți 24/7 prin e-mail sau chat live, prin intermediul căruia se pot obține rapid răspunsuri la întrebări, solicitări și probleme.

Deoarece NordVPN a fuzionat cu Surfshark, acest lucru face ca echipa NordVPN în ansamblu să fie cea mai bine informată, profesionistă și utilă de pe întreaga piață. NordVPN poate fi găsit și pe rețelele de socializare, unde împărtășesc știri legate de securitate, precum și informații despre propriile campanii.


Obțineți cel mai bun VPN de pe piață!

Încercați NordVPN timp de 30 de zile cu o garanție de returnare a banilor.
NordVPN logo

Comandă NordVPN

⬍ Compatibilitatea cu programe sportive și alte tipuri de divertisment

Formula 1MotoGPNHLChampions LeagueNFLAtletismNetflixCanale gratuite

NordVPN a fost dezvoltat securitatea datelor și de transmisiunile drept o prioritate. Serverele sunt optimizate pentru cea mai mare viteză posibilă de descărcare și redare fără buffering.

Protocolul lor NordLynx permite cele mai rapide conexiuni VPN de pe piață pentru streaming și funcționează fără probleme cu numeroase canale gratuite și servicii de streaming. Deoarece aplicația poate fi instalată pe șase dispozitive cu un singur abonament, poate acoperi toate dispozitivele de uz casnic, de la computere la dispozitive mobile.

Exemple de oferte ale NordVPN:

Formula 1 – Transmisiunile de Formula 1 sunt de multe ori în disponibile prin servicii de abonament cu plată, dar puteți urmări întregul sezon doar pentru prețul NordVPN de la canalele de televiziune străine pe care le-am enumerat.

MotoGP – MotoGP are, de asemenea, propria bază solidă de fani și, spre bucuria dumneavoastră, vă putem spune că NordVPN poate debloca, de asemenea, întregul sezon MotoGP pe canale gratuite!

NHL – Canalul canadian CBC difuzează câteva meciuri NHL aproape în fiecare weekend pe parcursul sezonului, inclusiv în playoff-uri.

Liga prvaka – Meciurile din Champions League pot fi urmărite pe canalele de televiziune gratuite, de la runda de deschidere până la finală.

NFL – Seria de elită a fotbalului american și spectacolul final al Super Bowl pot fi urmărite prin intermediul canalelor gratuite folosind NordVPN.

Atletism – Este posibil să urmăriți întregul sezon al Diamond League, de exemplu, prin intermediul canalelor de televiziune străine.

Netflix – NordVPN vă permite să treceți cu ușurință la biblioteca Netflix din altă țară, pur și simplu prin schimbarea serverelor. De exemplu, Netflix din Statele Unite ale Americii conține cu mii de filme și seriale mai multe decât în alte țări.

Canale gratuite – Multe canale gratuite oferă o cantitate incredibilă de divertisment și programe sportive pentru care foarte probabil ar trebui să plătiți în țara dumneavoastră și în multe alte părți ale lumii. Emisiunile gratuite nu necesită, de obicei, mai mult decât un cont de e-mail pentru a se înregistra.

Servicii de streaming – Multe canale de televiziune străine au propriile biblioteci de streaming, care vă permit să vizionați filme, seriale și evenimente sportive în mod gratuit. Pe lângă acestea, există servicii de streaming gratuite. NordVPN vă permite să vizionați aceste servicii la fel de ușor ca și în cazul canalelor de televiziune obișnuite.

În plus, NordVPN permite streaming gratuit, de exemplu, la turneele de Grand Slam de tenis (Australia, Franța, Wimbledon, Statele Unite ale Americii), tururi de ciclism (Spania, Italia, Franța), rugby, golf, arte marțiale și multe altele. Puteți găsi instrucțiuni pentru vizionarea acestor transmisiuni pe site-ul nostru!


Obțineți cel mai bun VPN de pe piață!

Încercați NordVPN timp de 30 de zile cu o garanție de returnare a banilor.
NordVPN logo

Comandă NordVPN

Experiențe și rezumat NordVPN

NordVPN este un operator bine-cunoscut pe piață, care oferă de ani de zile servicii VPN de nivel superior. Cu toate acestea, clasamentul său în analiza noastră nu a ajuns la numărul unu în trecut. Motivele au fost, de exemplu, funcționalitatea de streaming și serviciul de asistență pentru clienți. Acum, că toate neajunsurile au fost corectate și NordVPN a încorporat expertiza Surfshark în propria echipă, acesta este, fără îndoială, cel mai bun serviciu VPN de pe piață.

Cu un preț de doar câțiva euro pe lună (pentru un total de șase dispozitive), NordVPN reprezintă o investiție excelentă pentru oricine!

NordVPN-logo-293-new

✓ Cel mai bun VPN
✓ Alegerea noastră numărul unu
✓ Cel mai rapid VPN de pe piață

Vezi oferta! Vezi oferta!