Urmăriți ATP Tennis la televizor online și gratuit prin intermediul unei conexiuni VPN

Bine ați venit pe pagina de tenis VPN-ROMANIA.ro! În cadrul acestei pagini veți descoperi instrucțiuni pentru a urmări programe de tenis gratuite în România și în străinătate cu ajutorul unei conexiuni VPN.

CEL MAI BUN VPN PENTRU TENIS

NordVPN-logo-350

Citeşte mai mult

Vezi oferta!Vezi oferta!

Turneul anual de Grand Slam de tenis este transmis în direct în mod gratuit pe canalele de televiziune străine și vă puteți bucura de acestea prin intermediul unei conexiuni VPN!

Tenis

Canalele TV gratuite își limitează, de obicei, raza de difuzare la granițele țărilor lor de origine din cauza drepturilor de autor și a acordurilor de licență. Acestea reprezintă o comoară de divertisment și sport de înaltă calitate și este posibil să vă bucurați de ele utilizând o rețea VPN care poate ocoli restricțiile geografice pe bază de adresă IP. Aplicațiile VPN recomandate și testate de noi vă permit să urmăriți turnee de tenis de nivel de elită, cum ar fi turneul Grand Slam Tour, doar pentru taxa de abonament a aplicației.

Instrucțiuni pentru a viziona turneul Tennis Grand Slam din străinătate prin intermediul unei conexiuni VPN

  1. Lansați aplicația VPN sau abonați-vă la o aplicație VPN pe care o recomandăm.
  2. Selectați un turneu de tenis din lista de mai jos.
  3. După ce ați conectat rețeaua VPN la țara corectă, accesați linkul de streaming din pagina de ghid și bucurați-vă de transmisiune!
NordVPN-logo-293-new

✓ Cel mai bun serviciu de asistență pentru clienți
✓ Cel mai sigur VPN
✓ Mai mult divertisment TV
✓ Mai multe sporturi
✓ Conexiuni rapide
✓ Vă protejează datele

Vezi oferta!Vezi oferta!

Lista turneelor de tenis de elită pe care le puteți viziona cu ajutorul unei rețele VPN

Australian Open

Australian Open
Turneul de tenis Australian Open este primul dintre cele patru turnee de Grand Slam organizate anual. Primul turneu Australian Open avut loc în 1905 și, din 1972, este găzduit de orașul Melbourne. Din cauza verii fierbinți din Australia, turneul este considerat a fi o performanță fizică foarte stresantă pentru orice sportiv, iar terenurile pot fi acoperite cu plafoane retractabile în cazul în care temperaturile cresc prea mult. Alături de Wimbledon, este unul dintre cele două turnee de Grand Slam care se pot juca integral în interior.

Australian Open este, fără îndoială, cel mai urmărit turneu de tenis din lume și cel mai mare eveniment sportiv din emisfera sudică. Deține, de asemenea, recordul de audiență pentru cel mai vizionat meci individual din toate turneele de Grand Slam. Se desfășoară de obicei pe parcursul a două săptămâni, în a doua jumătate a lunii ianuarie.


French Open

French Open
Turneul French Open este al doilea dintre cele patru turnee de Grand Slam care se joacă în timpul anului (celelalte sunt Wimbledon, Australian Open și US Open). Locul de desfășurare al turneului poartă numele aviatorului francez Roland Garros, iar turneul este singurul turneu de Grand Slam care se joacă pe zgură. Istoria turneului se întinde pe o perioadă de 130 de ani, până în 1891. Câștigătorul trebuie să joace șapte meciuri pentru a se impune și este considerat cel mai solicitant turneu de tenis din lume din punct de vedere fizic, dar merită, deoarece fondul de premii este de zeci de milioane de euro!


Campionate din Wimbledon

Wimbledon
Rădăcinile turneului de tenis de la Wimbledon datează din 1877 și se desfășoară la All England Club Lawn and Croquet Club din Londra, Anglia. Anual au loc patru turnee de tenis de Grand Slam, dintre care Wimbledon este al treilea în ordine. Wimbledon este, de asemenea, singurul turneu de Grand Slam care încă se joacă pe iarbă, suprafața de joc tradițională a acestui sport.

Wimbledon este cunoscut pentru prestigiul său, pentru locurile rezervate membrilor familiei regale, pentru aplicarea unui cod vestimentar strict și pentru faptul că oferă clienților o mulțime de căpșuni și frișcă. De asemenea, nu există aproape deloc reclame vizibile, în afară de Rolex, care furnizează tehnica de cronometrare, și de apa de orz Robinsons. Turneul se desfășoară pe parcursul a două săptămâni și are loc în mod tradițional între sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie.

Canale de televiziune și servicii de streaming gratuite pentru tenis

9Now

9Now ⋆ Australia

9Now este o parte a rețelei australiene Nine Network care funcționează ca un canal TV și un serviciu de streaming. Rețeaua difuzează mai multe canale: Channel 9, 9Gem, 9Life, 9Rush și 9News. Nine Network a fost cea mai vizionată rețea de televiziune din Australia în 2019 și nu este de mirare, deoarece rețeaua difuzează o gamă largă de programe de înaltă calitate.

Rețeaua deține, de asemenea, drepturile de difuzare a turneului de tenis Australian Open, pe care îl transmite în direct în totalitate. Pentru a accesa transmisia, trebuie să conectați aplicația VPN recomandată la un server din Australia și să vă înregistrați pentru un cont de utilizator gratuit pe platforma lor, ceea ce este foarte simplu și ușor de făcut. De asemenea, ar trebui să vă dezactivați sistemul AdBlocker pentru orice eventualitate, deoarece ar putea interfera cu transmisiunea!

Link: https://www.9now.com.au/

Limba de comentariu: Engleză

Server VPN: Australia

France TV

France TV ⋆ Franța

France TV (France Télévisions) este un canal de televiziune francez fondat în 1992, care a fost format într-o singură companie prin fuziunea a patru canale naționale (France 2-5) și care își finanțează operațiunile cu licențe TV și anunțuri publicitare.

Emisiunile canalului nu necesită înregistrarea unui cont de utilizator, astfel că emisiunile sale pot fi vizionate în mod direct cu ajutorul unei conexiuni VPN. Canalul difuzează anual două dintre cele mai mari evenimente sportive din lume: French Open și Tour de France.

Link: https://www.france.tv/

Limba de comentariu: Franceză

Server VPN: Franța

SRF

SRF ⋆ Suedia

Postul de televiziune elvețian SRF transmite turneul de tenis de la Wimbledon în întregime. Comentariile sunt în limba germană, dar calitatea bună a imaginii și accesul ușor la transmisiune compensează plăcut. De asemenea, nu trebuie să vă limitați divertismentul sportiv doar la tenis, deoarece SRF transmite, de asemenea, întregul sezon de Formula 1, evenimentele Diamond League pentru atletism și ocazional meciurile din UEFA Champions League (fotbal) și CHL (hochei pe gheață). Nu este nevoie să vă înregistrați pentru un cont, trebuie doar să vă conectați la un server din Elveția cu una dintre aplicațiile VPN recomandate de noi!

Link: https://www.srf.ch/play/tv/live

Limba de comentariu: Germană

Server VPN: Suedia


Conexiune VPN recomandată pentru vizionarea turneului de tenis Grand Slam

NordVPN-logo-293-new

✓ Cel mai bun serviciu de asistență pentru clienți
✓ Cel mai sigur VPN
✓ Mai mult divertisment TV
✓ Mai multe sporturi
✓ Conexiuni rapide
✓ Vă protejează datele

Vezi oferta!Vezi oferta!