Netflix & VPN = Acces complet la Netflix din Europa și Statele Unite ale Americii

CEL MAI BUN VPN PENTRU NETFLIX

NordVPN-logo-350

Citeşte mai mult

Vezi oferta!Vezi oferta!

Netflix

Ați răsfoit întreaga ofertă Netflix din România și nu găsiți nimic interesant de vizionat?

În acest caz, Netflix + VPN este cea mai bună soluție pentru problema dumneavoastră!

NETFLIX + VPN = mii de filme și seriale TV disponibile!

Un serviciu VPN de înaltă calitate (compatibil cu Netflix) vă permite să redați seriale și filme Netflix din Statele Unite ale Americii în mod direct pe numeroase dispozitive și sisteme de operare. De exemplu, NordVPN și SurfsharkVPN funcționează perfect împreună cu Netflix din Statele Unite. Prin simpla selectare a unui server din SUA din lista de servere VPN situate în întreaga lume, obțineți acces direct la Netflix în Statele Unite ale Americii, unde puteți găsi practic o cantitate dublă de divertisment în comparație cu majoritatea țărilor europene, inclusiv România.

În anul 2020, Netflix a înregistrat un total de peste 16.000 de filme și seriale TV diferite în 190 de țări diferite și le puteți accesa aproape pe toate prin intermediul unei conexiuni VPN.

Instrucțiuni pentru vizionarea de conținut nou pe Netflix

  1. Abonați-vă la una dintre conexiunile VPN recomandate pentru Netflix.
  2. Conectați VPN în Statele Unite ale Americii.
  3. Acum aveți la dispoziție o selecție mult mai largă de conținut Netflix.

Cele mai bune servicii VPN care oferă cel puțin o garanție de 30 de zile:

  1. NordVPN (Cel mai bun VPN pentru toate scopurile, inclusiv pentru transmisiunile de televiziune românești)
  2. Surfshark VPN (Un alt favorit al nostru, parte a echipei NordVPN)
NordVPN-logo-293-new

✓ Cel mai bun serviciu de asistență pentru clienți
✓ Cel mai sigur VPN
✓ Mai mult divertisment TV
✓ Mai multe sporturi
✓ Conexiuni rapide
✓ Vă protejează datele

Vezi oferta!Vezi oferta!

Întrebări despre utilizarea unui Netflix și VPN

Care este cel mai bun VPN pentru streaming în cadrul Netflix?

Noi, la VPN-ROMANIA.ro am testat mai mulți furnizori de servicii VPN importanți. Pentru multe dintre aceste servicii, Netflix a detectat că este utilizat un server proxy și am primit un mesaj de eroare proxy pe ecranul computerului.

NordVPN și Surfshark VPN au accesat fără probleme Netflix din Statele Unite ale Americii din România, ambele fiind cele mai bune VPN-uri pentru streaming Netflix din testele noastre. Gama largă de servere și viteza NordVPN oferă întotdeauna conexiuni bune pentru Netflix și alte platforme de streaming.

Este adevărat că Netflix a blocat la un moment dat utilizarea serviciilor VPN?

Este posibil să fi existat știri în legătură cu acest lucru, iar Netflix nu funcționează neapărat în cazul unor anumite aplicații VPN. Cu toate acestea, adevărul este că nu există nicio modalitate ca Netflix să blocheze în mod constant toate adresele IP și proxy-urile DNS pentru conexiunile VPN, pur și simplu din cauza numărului mare al acestora. Cei mai buni furnizori de VPN Netflix au sute sau chiar mii de servere care schimbă locația virtuală și adresa IP a utilizatorului.

Chiar dacă Netflix reușește să blocheze utilizarea unei adrese VPN, un furnizor VPN de bună calitate știe cum să o soluționeze și să restabilească destul de repede fluxurile. Exemple ale acestor servicii de calitate sunt NordVPN și Surfshark VPN.


Puteți viziona Netflix pe orice dispozitiv cu ajutorul unei rețele VPN?

Da, aproape toți furnizorii dispun de o aplicație VPN pentru majoritatea sistemelor de operare și dispozitivelor. Pe lângă computerele Windows, Linux și Mac, acestea pot fi instalate pe Android, iOS, televizoare inteligente, routere Wi-Fi și chiar pe console de jocuri, cum ar fi PlayStation și Xbox, prin modificarea adresei DNS.

Cum urmăresc Netflix din Statele Unite ale Americii în România folosind un VPN?

Puteți accesa cu ușurință Netflix din Statele Unite ale Americii, oriunde v-ați afla: lansați aplicația VPN, selectați Statele Unite ale Americii ca locație și apăsați butonul de conectare.

După aceea, vă conectați la contul dumneavoastră de Netflix și vă bucurați de catalogul de conținut din SUA.


Este ilegală utilizarea serviciului Netflix folosind o conexiune VPN?

Deloc, din simplul motiv că plătiți pentru Netflix. Termenii de utilizare ai Netflix nici măcar nu interzic în mod direct utilizarea unui serviciu VPN, ci mai degrabă afirmă că „utilizatorul nu poate viziona filme sau seriale de la Netflix sau de la furnizorii săi, în altă țară sau regiune decât cea autorizată de Netflix”.

Netflix nu este aproape deloc interesată să își pedepsească utilizatorii pentru că folosesc o conexiune VPN, pentru că ei fac bani cu serviciul lor și pedepsirea utilizatorilor are un impact negativ asupra afacerilor. De asemenea, utilizarea unui serviciu VPN nu este interzisă de legislația finlandeză. Așadar, autoritățile nu au niciun motiv să bată la ușă în cazul în care folosiți un serviciu VPN potrivit pentru streamingul Netflix, deoarece streamingul de filme sau seriale nu încalcă drepturile de autor. În practică, cea mai gravă pedeapsă poate fi închiderea contului de Netflix, dar în cazul utilizării normale cu o conexiune VPN, acest lucru nu se întâmplă niciodată.

Există un serviciu VPN gratuit pentru Netflix?

Putem afirma că toate serviciile VPN gratuite care pot fi găsite pe internet sunt aproape 100% blocate de Netflix. Conexiunile VPN gratuite sunt, de asemenea, foarte riscante pentru phishing, spre deosebire de cele mai sigure servicii VPN din lume pe care le recomandăm.

Cu toate acestea, puteți încerca cea mai bună conexiune VPN din lume fără angajament timp de 45 de zile și abia apoi decideți dacă doriți să încheiați un abonament prelungit, dacă nu doriți să continuați abonamentul, toți banii vor fi returnați în contul dumneavoastră.


Conexiune VPN recomandată pentru vizionarea de conținut nou pe Netflix

NordVPN-logo-293-new

✓ Cel mai bun serviciu de asistență pentru clienți
✓ Cel mai sigur VPN
✓ Mai mult divertisment TV
✓ Mai multe sporturi
✓ Conexiuni rapide
✓ Vă protejează datele

Vezi oferta!Vezi oferta!