Urmăriți Formula 1 online gratuit prin conexiune VPN

Bine ați venit pe pagina de Formula 1 VPN-ROMANIA.ro! În cadrul acestei pagini, veți descoperi informații despre cum să vizionați în mod gratuit cursele de Formula 1 în România.

CEL MAI BUN VPN PENTRU FORMULA 1

NordVPN-logo-350

Citeşte mai mult

Vezi oferta!Vezi oferta!

Urmăriți Formula 1 online gratuit prin conexiune VPN

Formula 1

În România, transmisiunile și difuzările de Formula 1 sunt disponibile în cadrul rețelelor de televiziune și serviciilor de streaming pe bază de abonament, care pot fi destul de costisitoare, dar vestea bună este că vă puteți bucura de întregul sezon online cu ajutorul unei aplicații VPN care costă doar câțiva euro lunar.

Urmăriți toate transmisiunile de Formula 1 online gratuit în România prin rețele de televiziune publice și servicii de streaming de peste hotare


Există două opțiuni în ceea ce privește vizionarea în direct a curselor de Formula 1

Conexiune VPN

Folosind o conexiune VPN, puteți urmări toate cursele de Formula 1 în direct online și în mod gratuit în cadrul posturilor de televiziune de peste hotare. VPN-ROMANIA.ro analizează și verifică rețelele publice de difuzare la nivel global și adună cele mai bune opțiuni disponibile în cadrul acestei pagini. Dacă nu dispuneți de o rețea VPN și vă aflați în afara țării din care este transmisă competiția, nu puteți accesa transmisiunile din cauza restricțiilor de IP și a restricțiilor geografice. O conexiune VPN vă permite să vă conectați la un server care se află în țara de difuzare, ceea ce vă schimbă locația IP fizică, astfel încât să puteți urmări emisiunile ca și cum v-ați afla în țara respectivă.

Aceste rețele de televiziune gratuite concurează cu pachetele de televiziune cu plată atunci când vine vorba de calitatea transmisiunii.


Abonament de televiziune

Rețelele de televiziune cu plată oferă pachete pentru transmisiunile de Formula 1, dar acestea sunt în general destul de scumpe, mai ales dacă luăm în considerare faptul că adesea trebuie să plătiți pentru un conținut pe care nu îl consumați în cazul în care sunteți interesat în mod special de Formula 1. În cazul programelor de televiziune cu plată vă puteți bucura de o selecție amplă de programe și, cel mai probabil, de comentarii în limba dumneavoastră maternă sau cel puțin în limba engleză, dar pentru o mare parte din persoanele care doresc doar să se bucure de Formula 1, prețul mare nu este cu adevărat unul justificabil.

Ghid rapid pentru a urmări în direct și în mod gratuit Formula 1 în România

  1. Lansați aplicația VPN sau abonați-vă la o aplicație pe care o recomandăm.
  2. Conectați aplicația VPN la locația sugerată.
  3. Accesați linkul către transmisiunea live și bucurați-vă de curse.
NordVPN-logo-293-new

✓ Cel mai bun serviciu de asistență pentru clienți
✓ Cel mai sigur VPN
✓ Mai mult divertisment TV
✓ Mai multe sporturi
✓ Conexiuni rapide
✓ Vă protejează datele

Vezi oferta!Vezi oferta!

Ce este Formula 1 (F1)

Formula 1, sau pur și simplu F1, reprezintă un sport și o organizație internațională de curse auto. În general, este apreciată ca fiind cel mai înalt standard al sporturilor cu motor. Formula 1 este guvernată de FIA, Federația Internațională de Automobilism. Numele de Formula 1 își are originea în regulile comune ale acestui sport. La fel ca în orice alt sport cu motor individual, câștigătorul unei curse este pilotul care termină primul un număr prestabilit de tururi.

Formula 1 își are originea în Europa, iar regulile sale au fost standardizate de FIA în anul 1946. Primul sezon oficial de curse de Formula 1 a avut loc în anul 1950. O echipă de F1 este compusă din cel mult patru piloți, dintre care doi dintre aceștia reprezintă principalii concurenți pe parcursul sezonului, iar ceilalți doi piloți servesc în principal ca dubluri și piloți de teste. Fiecare echipă folosește, de asemenea, un personal de sprijin format din tehnicieni și ingineri care joacă un rol fundamental în succesul piloților.

Distanța standard pentru o cursă este de 300 de kilometri și se organizează aproximativ 20 de curse în fiecare sezon. Numărul de echipe este de 10, cu câte două mașini concurente, deși cel mai mare număr de mașini într-o cursă este de 26, conform regulilor FIA. În mod tradițional, cursele sunt organizate duminica, intervalul dintre acestea fiind în medie de două săptămâni. O cursă se desfășoară pe durata unui sfârșit de săptămână și începe cu două sesiuni de antrenamente în ziua de vineri, o a treia sesiune de antrenamente și calificări în ziua de sâmbăta, și ia final duminica, odată cu desfășurarea unei curse care durează două ore. Cursele ocazionale pot avea în schimb două sesiuni de contratimp și două sesiuni de antrenamente.

Posturi de streaming gratuite de F1 în România

ServusTV

ServusTV ⋆ Austria

Postul austriac ServusTV cooperează cu un alt post de televiziune austriac, ORF, pentru difuzarea întregului sezon de F1. Ambele canale difuzează jumătate din sezon, așa că nu uitați să verificați care dintre curse se difuzează pe care canal. De asemenea, ambele canale vor transmite simultan cursele GP din Austria. Transmisiunile nu necesită înregistrarea unui cont, ci doar accesarea link-ului și conectarea VPN-ului la un server austriac. Calitatea transmisiunii este excelentă și puteți viziona și GP-ul precedent drept VOD, în cazul în care l-ați ratat!

Pe lângă Formula 1, ServusTV deține și drepturile de difuzare pentru MotoGP-a și Liga Campionilor!

Link: https://www.servustv.com/sport/

Limba de comentariu: Germană

Server VPN: Austria

ORF

ORF ⋆ Austria

Postul austriac ORF este un canal gratuit pentru sportivii de pe bancă. În prezent, acesta constă într-un total de șase canale în limba germană.

Pe lângă transmisiunile gratuite de Formula 1 difuzate alături de ServusTV, canalele ORF transmit baschet, fotbal, handbal și nu numai. În plus, dacă înțelegeți limba germană, vă veți putea bucura, de asemenea, de seriale și filme difuzate pe acest post de televiziune.

Nu este nevoie să vă înregistrați în mod special pentru a putea urmări, trebuie doar să conectați aplicația VPN la un server din Austria și să accesați transmisia!

Link: https://tvthek.orf.at/live

Limba de comentariu: Germană

Server VPN: Austria


SRF

SRF ⋆ Elveția

SRF reprezintă un post de televiziune din Elveția cu acces gratuit, excelent pentru transmisiunile sportive gratuite (și, de ce nu, și pentru alte tipuri de conținut, dacă vă place limba germană?).

Canalul transmite toate cursele de Formula 1, evenimentele din Diamond League și, uneori, meciurile din Liga Campionilor pentru fanii fotbalului.

SRF se numără printre cele mai bune canale gratuite de F1, deoarece transmisiunile sale în direct funcționează rapid și la calitate extraordinară. De asemenea, nu este nevoie să vă creați un cont de utilizator, doar conectați aplicația VPN la un server din Elveția și accesați transmisia!

Link: https://www.srf.ch/play/tv/live

Limba de comentariu: Germană

Server VPN: Elveția

RTL

RTL ⋆ Luxemburg

RTL este principalul canal de televiziune din Luxemburg, care operează din 1991. Postul deține drepturi pentru sezonul de Formula 1 și transmite în direct sesiunile de calificare și cursele pe durata întregului sezon.

Canalul nu necesită înregistrarea unui cont de utilizator pentru a viziona transmisiunile, astfel încât vă puteți bucura de F1 în mod gratuit conectând aplicația VPN la un server din Luxemburg și accesând transmisia!

Link: https://www.rtl.lu/tele/live-2

Limba de comentariu: Luxemburgheză

Server VPN: Luxemburg


Conexiune VPN recomandată pentru vizionarea curselor de Formula 1

NordVPN-logo-293-new

✓ Cel mai bun serviciu de asistență pentru clienți
✓ Cel mai sigur VPN
✓ Mai mult divertisment TV
✓ Mai multe sporturi
✓ Conexiuni rapide
✓ Vă protejează datele

Vezi oferta!Vezi oferta!