Amazon Prime Video

CEL MAI BUN VPN PENTRU AMAZON PRIME VIDEO

NordVPN-logo-350

Citeşte mai mult

Vezi oferta!Vezi oferta!

Amazon Prime Video

Bucurați-vă de un catalog extins de filme și seriale TV prin serviciul de streaming Prime Video de la Amazon în România și oriunde în lume prin intermediul unei rețele VPN!

Prime Video este un serviciu de streaming cu plată al Amazon, unde puteți descoperi un catalog vast de programe sportive, filme și seriale TV. Serviciul funcționează pe mai multe platforme și cu ajutorul mai multor sisteme de operare: Android, PC, Mac, PlayStation și Xbox. Amazon Prime este disponibil în întreaga lume, dar conținutul pe care îl oferă variază foarte mult în funcție de țară sau continent din motive de licență, la fel precum în cazul Netflix.

În general, cel mai cuprinzător catalog de programe se găsește, în mod evident, pe Amazon Prime USA, iar acesta poate fi vizionat de oriunde prin utilizarea unui VPN. După ce ați creat un cont de utilizator și v-ați abonat la serviciul Prime Video, puteți conecta o rețea VPN la un server din SUA (sau din orice altă țară în afara căreia se întâmplă ca anumite conținuturi să fie blocate), astfel conținutul blocat va putea fi vizualizat în locația dumneavoastră.

Instrucțiuni pentru a vizualiza conținut extins folosind Amazon Prime Video

Pasul 1:

Abonați-vă și instalați o rețea VPN recomandată pentru Amazon Prime Video.

Pasul 2:

În cadrul aplicației VPN, selectați Statele Unite ale Americii sau o altă țară ca locație, și apoi conectați-vă la server.

Pasul 3:

Accesați site-ul Amazon sau serviciul Prime Video și bucurați-vă de un catalog extins de conținut!

Conexiune VPN recomandată pentru vizionarea Amazon Prime Video

NordVPN-logo-293-new

✓ Cel mai bun serviciu de asistență pentru clienți
✓ Cel mai sigur VPN
✓ Mai mult divertisment TV
✓ Mai multe sporturi
✓ Conexiuni rapide
✓ Vă protejează datele

Vezi oferta!Vezi oferta!