Surfshark

Surfshark VPN și echipa Surfshark

Surfshark este o aplicație VPN dezvoltată de Surfshark Ltd. Compania este înregistrată în Insulele Virgine Britanice. Principalul obiectiv al dezvoltatorului este de a asigura intimitatea online a clienților săi, motiv pentru care înregistrarea a avut loc în Insulele Virgine, deoarece legea de acolo permite transferurile de date fără înregistrare. Dezvoltatorii au fost nominalizați pentru titlul de „Cea mai bună companie de securitate cibernetică” la Premiile de Excelență în Securitate Cibernetică 2020.

Ca și companie și aplicație, Surfshark este unul dintre noii actori de pe piața VPN-urilor ( înființată în 2018), care își face un nume cu un preț mic și compatibilități excelente de streaming. În comparație cu rivalii săi, atuurile Surfshark sunt numărul nelimitat de dispozitive la care puteți conecta un cont, suportul tehnic și serviciul de asistență pentru clienți foarte rapid.

Surfshark dispune de echipe care cooperează între ele în Germania, Cipru, Marea Britanie, Statele Unite, Olanda, Filipine, Ucraina și Lituania.

De ce ar trebui să achiziționați serviciul de VPN Surfshark??

  1. Surfshark funcționează excelent cu serviciile de streaming, inclusiv Netflix
  2. Poate fi instalat pe un număr nelimitat de dispozitive
  3. 100 % fără înregistrare a datelor
  4. Surfshark este disponibil pe toate dispozitivele și sistemele de operare (calculatoare, dispozitive mobile, tablete, extensii de browser, televizoare inteligente, console, Smart DNS)
  5. Securitate a datelor la nivel militar
  6. Serviciul de asistență pentru clienți răspunde în mai puțin de un minut
  7. Conexiuni rapide și o rețea imensă de servere
Comandă Surfshark VPN
⬍ Funcții Surfshark VPN

Surfshark oferă o cantitate imensă de funcții ușor de utilizat și de îmbunătățire a securității, unele dintre acestea fiind utile chiar și în afara conexiunii VPN. În februarie 2020, funcția de autentificare cu doi factori a fost introdusă pentru Surfshark, ceea ce aduce deja un plus de securitate contului dumneavoastră de utilizator. În august au trecut la utilizarea doar a serverelor RAM pentru cea mai bună performanță.

Instalarea și utilizarea aplicației sunt foarte ușoare, iar interfața sa este intuitivă în aparență. Conectarea la un server se face cu câteva clicuri de mouse sau atingeri ale ecranului tactil. Toate funcțiile și setările aplicației sunt clar aranjate în bara laterală (vedere principală, servere, funcții și setări). Există 15 opțiuni de limbă la momentul scrierii acestei recenzii.

Comandă Surfshark VPN

Număr nelimitat de dispozitive

Nelimitat! Cumpărați o singură cheie de licență și instalați Surfshark pe oricâte dispozitive doriți!

Fără înregistrare a datelor

Surfshark nu păstrează date de înregistrare și nici nu le oferă autorităților sau altor părți terțe.

Torrent anonim

Folosiți conexiuni torrent fără a vă face griji cu privire la datele de înregistrare.

CleanWeb

Blocați reclamele, cookie-urile și programele malware.

Whiterlister

Alegeți aplicații și adrese IP care pot fi accesate prin conexiunea VPN, dacă este necesar.

Hacklock

Primiți o notificare în timp real atunci când adresa de e-mail sau parolele dumneavoastră sunt amenințate.

BlindSearch

Un mod incognito real, care vă permite să efectiați căutări online în timp ce sunteți invizibil.

Servicii de streaming

Bucurați-vă de servicii de streaming naționale și străine cu timpi de încărcare rapizi.

Protocoale VPN

IKEv2 (o conexiune rapidă la sistemele de operare mobile), OpenVPN (sursa deschisă clasică), Shadowsocks (excelent pentru țările cu reglementări stricte în materie de VPN).

Servere la nivel mondial

Peste 3200 de servere în 65 de țări.

GPS Spoofing

Surfshark nu se limitează doar la schimbarea adresei IP vizibile, ci puteți păcăli și urmărirea GPS prin schimbarea locației pe dispozitivele Android.

Autentificare cu doi factori

Surfshark nu se limitează doar la schimbarea adresei IP vizibile, ci puteți păcăli și urmărirea GPS prin schimbarea locației pe dispozitivele Android.

Criptare

AES-256. Acest protocol de criptare este suficient de calitativ pentru scopuri militare. Criptarea AES pe 256 de biți vă protejează toate informațiile personale, de la parole la informații bancare.

Kill Switch

Comutatorul kill switch reprezintă o funcție inteligentă care deconectează internetul în cazul în care conexiunea VPN se întrerupe. Acest lucru vă protejează informațiile personale chiar și în cazul unor vulnerabilități temporare. Această funcție este disponibilă pentru Windows, iOS și Android.

MultiHop

Această funcție vă permite să creați o conexiune VPN prin intermediul mai multor servere din țări diferite. Acest lucru face imposibilă urmărirea amprentei dumneavoastră digitale.

Mod Camouflage

În timp ce folosiți modul camouflage, nici măcar propriul dumneavoastră furnizor de internet nu poate ști că utilizați o conexiune VPN.

Trust DNS

Trust DNS gratuit. Dacă vă aflați într-un colț al lumii unde, de exemplu, Wikipedia, rețelele de socializare, Youtube sau alte portaluri media similare sunt cenzurate, acesta vă va permite să afișați în siguranță și în mod privat conținutul cenzurat de furnizorul dumneavoastră de internet.

Comandă Surfshark VPN

⬍ Compatibilitatea Surfshark VPN cu diverse dispozitive


Calculatoare

Windows, Android, MacOS, Linux

Dispozitive mobile și tablete

iOS, Android

Extensii de browser

Google Chrome, Firefox

Televizoare inteligente

AndroidTV, FireTV, AppleTV, DNS inteligent (toate televizoarele conectate la internet)

Console

Xbox, PlayStation

Comandă Surfshark VPN

⬍ Compatibilitate Surfshark VPN pentru divertisment

Surfshark este excelent pentru streaming de divertisment, deoarece dezvoltatorii au lucrat din greu pentru a optimiza aplicația în mod special pentru aceasta. Conexiunile sunt rapide, astfel încât vă puteți bucura de transmisiuni fără bătăi de cap.

Netflix

Puteți accesa conținut Netflix în cel puțin 15 țări prin conectarea la serverele din țările respective, astfel încât veți putea obține mult mai mult de la abonamentul Netflix; mii de filme și seriale sunt la dispoziția dumneavoastră. Nu trebuie să uităm nici faptul că, deoarece numărul de dispozitive este nelimitat, puteți folosi toate dispozitivele dumneavoastră în mod simultan.

Lista țărilor Netflix: SUA, Regatul Unit, Olanda, Australia, Brazilia, Brazilia, Spania, Coreea de Sud, India, Italia, Japonia, Canada, Franța, Germania, Singapore și Turcia.

Filme și seriale gratuite

Este posibil să vizionați aproape orice serial de la canalele de televiziune publice străine. Veți găsi, de asemenea, o selecție amplă de filme pe aceste platforme și rețele.

Hochei pe gheață

Multe țări au restricții privind transmisiunile televizate gratuite ale Campionatului Mondial de hochei anual, iar disponibilitatea pe dispozitive mobile a fost asigurată doar prin intermediul conexiunilor VPN. Campionatele mondiale de hochei pe gheață sunt transmise pe canalul oficial Youtube al Federației Internaționale de Hochei pe Gheață, dar majoritatea țărilor sunt blocate la transmisiunile sale, astfel că aveți nevoie de un VPN pentru a le accesa.

Câteva canale de televiziune publică transmit, de asemenea, meciuri de hochei pe gheață la nivel înalt din ligi precum NHL și KHL.

Formula 1

Transmisiunile de Formula 1 se află în spatele unui paywall în majoritatea țărilor. Cu toate acestea, există mai multe rețele de televiziune publică care au drepturi complete pentru întregul sezon de F1. Aceste difuzări pot fi transmise în streaming prin intermediul unei conexiuni VPN.

MotoGP

MotoGP, seria regină a curselor de motociclete, poate fi accesată, de asemenea, prin conexiune VPN. Urmăriți toate cursele la prețul Surfshark!

Champions League

Cel mai înalt nivel al fotbalului profesionist din Europa, UEFA Champions League este în mare parte destinată abonaților plătiți sau pachetelor de televiziune, dar am găsit canale de televiziune publice gratuite care difuzează meciuri din Champions League pe tot parcursul sezonului. Aveți nevoie doar de Surfshark VPN!

Comandă Surfshark VPN

⬍ Serviciul de asistență pentru clienți și instrucțiuni

Surfshark oferă un serviciu de asistență pentru clienți 24 de ore din 24 și găzduiește pe site-ul său un ghid de utilizare cuprinzător și tutoriale pentru noii utilizatori. Site-ul are, de asemenea, un dispozitiv util de soluționare a problemelor, unde puteți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. În cazul în care nu găsiți răspunsul la întrebarea dumneavoastră, puteți contacta Surfshark direct prin intermediul chat-ului live sau puteți formula o cerere de contact pe site-ul lor. Blogul acestora oferă, de asemenea, sfaturi utile despre cum să vă bucurați de beneficiile unui VPN în mediul online.

În cadrul testelor noastre, am încercat aplicația AndroidTV și, inițial, Netflix din Statele Unite nu a putut fi accesat din locația noastră. Am contactat Surfshark prin chat live și am întrebat: „Netflix din Statele Unite momentan nu este în funcțiune?”. Am primit un răspuns după 30 de secunde, în care ne-au recomandat un server funcțional și am soluționat problema imediat.

Comandă Surfshark VPN

⬍ Servere VPN Surfshark la nivel global

Surfshark deține peste 3200 de servere în 65 de țări din întreaga lume. Serverele funcționează pe toate dispozitivele acceptate de Surfshark, fără restricții privind lățimea de bandă.

Europa

Austria, Albania, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Grecia, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Moldova, Norvegia, Portugalia, Polonia, România, Suedia, Germania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Finlanda, Elveția, Republica Cehă, Turcia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Estonia, Regatul Unit.

America de Sud și America de Nord

Argentina, Brazilia, Chile, Costa Rica, Canada, Columbia, Mexic, Paraguay, Statele Unite ale Americii.

Orientul Mijlociu și Africa

Južna Afrika, Izrael, Nigerija, Ujedinjeni Arapski Emirati.

Asia și Oceania

Australia, Coreea de Sud, Filipine, Hong Kong, Indonezia, India, Japonia, Kazahstan, Malaiezia, Singapore, Taiwan, Noua Zeelandă, Vietnam.

Comandă Surfshark VPN

Experiențe și rezumat Surfshark VPN

Surfshark VPN este un nou-venit pe piața VPN, dar credem că este cea mai completă aplicație VPN din acest moment. Se anunță ca fiind o aplicație VPN universală, ceea ce ni se pare a fi adevărat. Noi, cei de la VPN-ROMANIA.ro, nu adăugăm aplicații pe listele noastre de recomandări din motive frivole și putem spune că Surfshak este un dezvoltator și un produs care oferă utilizatorilor săi unul dintre cele mai bune rapoarte preț-calitate dintre furnizorii de servicii VPN.

Surfshark a adoptat o atitudine corectă, aducând consumatorilor o aplicație VPN de înaltă calitate încă de la început, care se află chiar lângă cele mai cunoscute mărci de VPN din lume și oferă mult mai mult decât majoritatea dintre concurenții săi! Caracteristicile complete de securitate, serviciul de asistență pentru clienți rapid și profesional, compatibilitatea extinsă cu servicii de streaming și numărul nelimitat de dispozitive fac din această conexiune VPN cea mai versatilă și cea mai bună din acest moment. Un VPN excelent, și este de așteptat ca funcțiile sale să se îmbunătățească în timp datorită echipei lor de dezvoltare! Încercați-l cu o garanție de 30 de zile de returnare a banilor!

Surfshark-VPN-logo

✓ Alegerea noastră numărul 2!
✓ Raport preț-calitate excelent!

Vezi oferta! Vezi oferta!